Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • Eduard Tortajada respon les crítiques de CiU i diu que l'equip de govern ha treballat molt per a la ciutat

Eduard Tortajada respon les crítiques de CiU i diu que l'equip de govern ha treballat molt per a la ciutat

Publicada: 15.01.2001Secció: Política

El primer tinent d´alcalde de l´Ajuntament de Badalona, Eduard Tortajada, afirma que aquest darrer any l´equip de govern ha fet moltes coses positives per a Badalona. Tortajada respon així a les crítiques del grup municipal de Convergència i Unió que deien que el 2000 va ser un any perdut per a la ciutat i que el govern no havia fet res.



Eduard Tortajada diu que els representants de Convergència tenen mala memòria quan diuen que les úniques millores que han tingut lloc a Badalona les ha fet la Generalitat. Segons el primer tinent d´alcalde, la Generalitat té moltes obligacions pendents amb la ciutat com és el cas dels laterals de l´autopista A-19, la creació d´equipaments socials i de centres assistencials i la construcció d´escoles.



Tortajada diu que l´equip de govern no ha perdut el temps i ha realitzat moltes actuacions a la ciutat. El primer tinent d´alcalde ha citat la reorganització municipal, les noves atribucions a les oficines de districte i el pla director d´inversions.





Tortajada ha contestat també a les acusacions de Convergència que afirmaven que el govern de Maite Arqué exerceix control polític sobre els treballadors de l´Ajuntament i les entitats de la ciutat. Segons el primer tinent d´acalde, la gent que està vinculada al moviment associatiu porta prou temps de lluita ciutadana com per no deixar-se pressionar i actuar amb autonomia. Segons Tortajada, el govern ha sabut posar-se d´acord a través diàleg i no de l´enfrontament amb les associacions en temes com Ca l´Arnús o el Tanatori.

Pel que fa als treballadors del consistori, Tortajada ha afirmat que es realitzen proves de promoció interna per millorar el servei al ciutadà.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat