Botó Contacta amb Badaweb

El grup Arrels presenta aquest dissabte "Txèkhov 2x1" al Teatre Zorrilla

Publicada: 12.01.2001Secció: Política

Un monòleg i una peça d'humor. Aquests són a grans trets els continguts de "Txèkhov 2x1" l'espectacle que el grup Arrels interpretarà demà dissabte al Centre Parroquial de Sant Josep. La representació consta de dues peces d'Anton Txèkhov titulades "Sobre els danys del tabac" i "L'ós".



Després de dirigir "La Casa de Bernarda Alba", de Lorca, José Antonio López s'ha embarcat en la direcció d'un monòleg i una peça d'humor de l'autor rus. "Sobre els danys del tabac" l'interpreta en solitari l'actriu Felicitat Comas, a qui vàrem poder veure a l'obra de Lorca i darrerament al Teatre Zorrilla, entre el repartiment de "El Tiet Vània", també de Txèkhov.



A "Sobre els danys del tabac", el protagonista fa un repàs dels seus somnis de joventut, la soledat i els maltractaments. El balanç de la trajectòria d'un home que desitja fugir del que considera una vida vulgar i mesquina.

Del drama a l'humor i l'ironia. Perquè la segona peça del muntatge "Txèkhov 2x1", titulada "L'ós", és una farsa que ens remet a la més decadent classe aristocràtica rural russa. Josep Solaz, Domènec Barbarà i Gemma Utset interpreten uns personatges que viuen en la soledat i la renúncia, temes que també apareixien a "La Casa de Bernarda Alba".





Amb "Txèkhov 2x1" el Grup de Teatre Arrels, del Centre Parroquial Sant Josep, ens convida a reflexionar i també a riure. Serà demà dissabte a dos quarts d'onze de la nit.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat