Botó Contacta amb Badaweb

Els Mossos detenen una mitjana de 145 persones al mes

Publicada: 03.09.2004Secció: Seguretat

Situació continguda amb una lleugera tendència a la baixa. És la valoració que fan els Mossos d’Esquadra de l’estiu, en matèria de seguretat. Els detinguts a Badalona han superat la mitjana de 145 al mes, arribant al punt màxim de 183 arrestats al juliol. Les detencions han crescut, mentre que les faltes i els delictes han disminuït. Els 4 fets penals per cada mil habitants que hi havia al mes de juny s’han reduït als 3’2 de l’agost.



Segons aquestes xifres, Badalona és força més segura que la resta de Catalunya. Mentre que la mitjana a la ciutat és de 3 delictes i mig per cada mil habitants, Catalunya està un punt per sobre.



A més, des de principis de juliol els Mossos treballen de manera conjunta amb la Guàrdia Urbana. Les trucades fetes al 088 o al 092 es reben al mateix lloc i es distribueixen els efectius de manera més efectiva. D’altra banda, dels 140 dispositius que s’han engegat des de principis d’any, una quarantena han entrat en funcionament aquest estiu. En total s’han identificat més de 570 persones i s’han fet poc més de 130 decomissos de drogues.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat