Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • La Policia Nacional desarticula una organització dedicada a la falsificació de documents d’identitat espanyols i europeus

La Policia Nacional desarticula una organització dedicada a la falsificació de documents d’identitat espanyols i europeus

Publicada: 02.09.2004Secció: Successos

La Policia Nacional ha desarticulat una organització dedicada a la falsificació de documents d’identitat espanyols i europeus, que operava a Badalona i Barcelona. La banda els comercialitzava a persones de països de fora de la Unió Europea per preus que oscil·laven entre els 4.000 i els 6.000 euros.



Els investigadors consideren que els documents incautats en els tres registres són els de millor qualitat dels que s’han trobat fins ara. Entre el material hi ha una cinquantena de passaports de diverses nacionalitats, 42 cartes d’identitat i una trentena de permisos de conduir de diferents països.



Sis dels deu detinguts, entre els que hi ha el màxim responsable, s’han detingut aquest dimarts a Badalona i Barcelona i tenen entre 19 i 42 anys. L’organització actuava des de principis d’any i la Policia en feia el seguiment des de l’abril.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat