Botó Contacta amb Badaweb

CiU diu que la gestió de l'Ajuntament fa que l'any 2000 hagi estat un any perdut per Badalona

Publicada: 12.01.2001Secció: Política

El grup municipal de Convergència i Unió creu que l´any 2000 ha estat any perdut per a Badalona. Els convergents qualifiquen la gestió del govern municipal de nul.la i diuen que el govern de Maite Arqué fa una política d´aparador i exerceix massa control sobre els treballadors de l´ajuntament i les entitats de la ciutat.



Segons el portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Jordi Ballesteros, el 2000 ha estat un any de grans disbarats i de molt poca activitat per part del govern local. Segons Convergència i Unió, els trets més destacats de l´actuació al consistori han estat la mala gestió de la Guàrdia Urbana, l´augment 0 en despesa social i el control polític del govern sobre els seus treballadors i sobre les associacions de la ciutat .



Segons Jordi Ballesteros les úniques actuacions que s´han dut a terme a la ciutat les ha realitzat la Generalitat com és el cas de la Via Augusta, la nova unitat de cirurgia cardíaca de Can Ruti i les obres a l´escola Gitanjali. El portaveu de Convergència no entén perquè el govern de Maite Arqué ha desaprofitat la seva majoria absoluta per actuar a la ciutat, ja que, segons comentat, la situació econòmica del consistori és brillant i el seu grup fa una oposició constructiva.



Ballesteros ha retret novament al govern que no hagi presentat el pressupost per a l´any 2001 i ha reiterat la disposició del seu partit per col.laborar amb l´equip de govern per actuar en la millora de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat