Botó Contacta amb Badaweb

les oficines de districte, cada vegada més a prop dels ciutadans

Publicada: 11.01.2001Secció: Política

L´Ajuntament de Badalona vol donar a conèixer la localització i els serveis que ofereixen les oficines de districte. Per fer-ho ha posat en marxa una campanya de difusió de les vuit oficines perquè els ciutadans sàpiguen que no cal que es desplacin fins el centre de la ciutat per realitzar alguns tràmits. El lema de la campanya és "l´Ajuntament més a prop".



La campanya es difondrà a través d´anuncis a la premsa, a Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio Llefià i Ràdio Pomar, a Televisió Badalona i als cinemes de la ciutat. L´objectiu és que els badalonins tinguin una informació molt detallada de tot el que els ofereix l'oficina municipal de districte i saber on està ubicada. El cap de serveis del departament de Relacions Ciutadanes, Enrique González, diu que l´eslògan de la Campanya "l´ajuntament més a prop" es vol convertir en una marca identificativa per als ciutadans perquè sàpiguen on acudir.



Un dels elements identificatius de la campanya és un calendari personalitzat per cada districte del qual s´han produït 50 mil exemplars. El disseny del logotip de la campanya i del calendari han estat encarregats a l´empresa BPG, l´estudi de disseny gràfic i il.lustració de Tony Benages



La campanya pretén dotar de més capacitat de gestió i autonomia a les Oficines Municipals de Districte. L´Ajuntament també ha planificat vuit visites amb periodistes a cadascun dels districtes per donar a conèixer els barris conjuntament amb el regidor de cadascuna de les oficines. La primera de les visites es farà el proper mes de febrer.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat