Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • La regidora de medi ambient Muntsa Niso diu que l'Ajuntament ja ha iniciat les gestions per solucionar el problema dels abocaments il.legals

La regidora de medi ambient Muntsa Niso diu que l'Ajuntament ja ha iniciat les gestions per solucionar el problema dels abocaments il.legals

Publicada: 11.01.2001Secció: Política

La regidora de Medi Ambient, Muntsa Niso, ha admès que a Badalona hi ha diversos punts amb abocaments il.legals de runa, però afirma que l´Ajuntament ha fet gestions per resoldre-ho. Niso respon així a les acusacions del grup municipal de Convergència i Unió que criticava que el consistori badaloní no tingués consciència de la situació. La regidora afirma que no pot entendre les critiques de Convergència i de la Generalitat perquè l´Ajuntament ja fa dies que ha posat en coneixement de la Junta de Residus la situació dels indrets on hi ha abocaments i espera que puguin col.laborar en la seva neteja.



Muntsa Niso ha comentat que a principis de desembre en una reunió per tractar sobre la conversió de la Vallensana en dipòsit controlat de runa l´Ajuntament va advertir la Junta de Residus sobre els abocaments detectats a la ciutat. Segons la regidora es va decidir que el consistori badaloní facilitaria informació dels abocaments i un llistat dels indrets on s´havien detactat. Niso diu que aquestes gestions s´han dut a terme però que la Junta de Residus encara no ha decidit data per col.laborar en la neteja.



Niso ha dit també que l´Ajuntament espera que la Junta de Residus signi una llicència provisional per obrir la Pedrera de la Vallensana com a dipòsit controlat de runa. La regidora de Medi Ambient, explica que la mateixa alcaldessa Maite Arqué ha signat el protocol per obtenir la llicència provisional donat l´interès del projecte però que la Junta no ha dut a terme la seva part de la feina.



Muntsa Niso ha explicat que l´àrea de medi ambient ha detectat dos punts on s´abocat runa en estat molt crític i que un d´ells, situat proper al barri de Canyadó, ja s´ha neteja.

Recordem que la data aproximada d´obertura de la Pedrera de la Vallensana com a dipòsit és el proper mes de març i que l´ajutament té com projecte la construcció d´una planta de triatge i transvassament de runa a la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat