Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • El Partit Popular critica la política de l'equip de govern i demana la substitució de la regidora de protecció ciutada Ana Maria Morata

El Partit Popular critica la política de l'equip de govern i demana la substitució de la regidora de protecció ciutada Ana Maria Morata

Publicada: 10.01.2001Secció: Política

El president del grup municipal del Partit Popular, Xavier García Albiol, creu que l´equip de govern de Badalona és incapaç de tirar endavant els projectes que ha elaborat per a la ciutat. Segons García Albiol, una prova d´aquest fet és que el govern de Maite Arqué no ha presentat encara el pressupost d´aquest any en el termini que marca la llei. El president popular atribueix aquesta situació a problemes interns entre els socis de govern, el Partit dels Socialistes, Iniciativa per Catalunya-Verds i Esquerra Unida i Alternativa. Des del govern però, el primer tinent d´alcalde afirma que el retard del pressupost d´aquest és deu a la manca de recursos econòmics que es rep de l´estat.



García Albiol afirma que el grup popular està preocupat perquè l´equip de govern continua sense presentar el pressupost d´aquest any quan ja han passat 10 dies del mes de gener. El president del grup municipal del PP diu que el govern és incapaç de plasmar en xifres els seus projectes , tot i tenir una amplíssima majoria perquè té problemes interns.



García Albiol ha reiterat que els principals projectes de ciutat s´estan aprovant en aquest mandat amb el suport de l´oposició, mentre que moltes vegades els socialistes no poden comptar amb el vot a favor dels seus socis a l´ajuntament. Segons el president popular, el govern dedica massa temps a fer informes i publicitar els seus projectes però no té capacitat per executar-los. Entre aquests projectes hi ha per exemple, el pla director d´inversions que preveu una depesa de 13 mil milions aquest mandat a la ciutat i que García Albiol considera inviable.

El partit popular critica també la paràl.lisi d´algunes àrees de govern, entre elles la de la Guàrdia Urbana. Segons García Albiol, la regidora de protecció ciutadana, Anna María Morata, no dóna la talla i hauria de ser substituïda.



Les acusacions de García Albiol han estat contestades pel primer tinent d´alcalde, Eduard Tortajada, que ha explicat que aquesta setmana es coneixerà la data d´aprovació del pressupost municipal s´aquest any. Tortajada ha negat els problemes interns de l´equip de govern i ha atribuït el retard del pressupost a la manca d´aportació econòmica del govern central al consistori.



Respecte a la crítica del PP a la gestió d´Anna María Morata, Tortajada creu que no té fonament perquè des de la Guàrdia Urbana es fa una aportació positiva a la ciutat. El primer tinent d´alcalde ha reiterat que la petició de dimissió de la regidora que va fer abans de Nadal el PP va consistir en treure profit polític dels morts de la banda terrorista ETA .



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat