Botó Contacta amb Badaweb

Comença el període de pagament de diversos impostos de la ciutat de badalona

Publicada: 10.01.2001Secció: Economia

Els contribuents badalonins tenen temps des del proper dia 15 de gener i fins el dia 15 de març per pagar la taxa de conservació i ornat de cementaris, guals, quioscos i reserva d´aparcament. El pagament de l´Impost sobre vehicles de tracció mecàmica, Impost sobre Béns Immobles i la taxa per a la recollida d´escombreries local es podrà fer efectiu a partir del dia 15 d´abril i fins el dia 15 de juny.



Pel que fa a l´impost sobre activitats Econòmiques, els contribuents tindran temps des del 15 de maig fins el 15 de juliol.

El pagament amb avís normalitzat es pot fer a qualsevol oficina de les entitats bancàries que operen en el terme municipal de Badalona. Els rebut de l´Impost de Béns Immobles es cobraran els dies 15 de maig, 15 de setembre i 15 de novembre. El dá ctivitats econòmiques es cobraran els dies 15 de juny, 15 de setembrre i 15 de novembre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat