Botó Contacta amb Badaweb

IC-V es queixa de la manca de recursos que el govern central dona als diferents ajuntaments

Publicada: 09.01.2001Secció: Política

Iniciativa per Catalunya-Verds creu que el govern central no atorga prou recursos i competències als ajuntaments per gestionar les necessitats de la població. L´agrapació local d´Iniciativa opina que el govern d´Aznar no ha aprofitat el creixement econòmic del pais per incrementar les polítiques de protecció social en els pressupostos de l´Estat per aquest any 2001.



Entre les esmenes presentades per aquest partit als pressupostos de l´Estat hi havia la recuperació de l´edifici de la CACI i l´aprofitament de les aigües freàtiques de la ciutat. Totes les esmenes van ser rebutjades , una mostra segons Iniciativa que el govern del PP no inclou als pressupostos generals en inversions públiques per resoldre aquestes deficiències als municipis.



Segons Iniciativa, la manca de despesa pública es trauduirà en el fet que les persones a l´atur i amb càrregues familiars no percebran el subsidi que els correspon i que les pensions mínimes no s´incrementaran. Segons Gerard Remendo, les conseqüències negatives de la política de dèficit 0 del Partit Popular no es noten ara perquè encara dura la bonança econòmica però seran molt perjudicials quan l´economia pateixi un refredament.



Iniciativa denuncia també que les inversions del govern central a Catalunya estan per sota de la mitjana i que es redueixen a la construcció de carreteres i de ferrocarrils, entre aquests la major part de la inversió se´n porta la major part el futur tren d´Alta Velocitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat