Botó Contacta amb Badaweb

Nova delegació de la UGT al Barcelonès

Publicada: 09.01.2001Secció: Política

El sindicat UGT ha redistribuït les seves delegacions per apropar-se més als treballadors i incrementar la xifra d'afiliats. El sindicat ha posat en marxa a la nostra ciutat una delegació territorial de la comarca del Barcelonès que es desvincularà de la seu del Maresme. Aquest nou organisme aplega les seccions sindicals dels municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià, Montgat i Tiana.



La nova delegació s'ha constituït per actuar de forma separada de la del Maresme i tindrà al seu capdavant el veterà sindicalista Felipe Barrera. Segons el nou delegat territorial, la nova seu ubicada a Badalona permetrà apropar-se als afiliats de la comarca i oferir-los millors serveis.



Amb aquesta reestructuració el sindicat s'ha proposat actuar de forma més directa en els cinc municipis de la comarca, on els treballadors continuen patint dificultats laborals. Felipe Barrera comenta els principals problemàtiques que el sindicat UGT ha d'afrontar a la zona del Barcelonès.



La nova seu d'UGT a la comarca està ubicada al carrer Torres i Bages de la nostra ciutat, a prop de la Plaça Pep Ventura. Al Barcelonès Nord, el sindicat té uns 3.000 afiliats. En els últims anys el creixement ha oscil.lat entre el 5 i el 6%, un percentatge que es preveu millorar amb la reorganització territorial.









publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat