Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • Els Mossos d’Esquadra de Badalona i la Guàrdia urbana han presentat la primera sala conjunta de control de serveis de Catalunya

Els Mossos d’Esquadra de Badalona i la Guàrdia urbana han presentat la primera sala conjunta de control de serveis de Catalunya

Publicada: 02.07.2004Secció: Seguretat

Els mossos d’esquadra de Badalona i la Guàrdia urbana han presentat la primera sala conjunta de control de serveis de Catalunya. Els dos cossos pretenen, així, garantir una major qualitat de la seguretat a la ciutat.

Es tracta d’una experiència pionera a l’estat, segons declaracions de Jaume Samsó, director general de Seguretat Ciutadana.



Aquest dispositiu, instal·lat a l’àrea bàsica dels mossos de Badalona obliga a una major coordinació entre cossos per tal d’aconseguir una millor atenció a la ciutadania.



2 agents dels mossos i dos de la guàrdia urbana, supervisats pels seus respectius caporals, atendran les trucades i gestionaran el servei d’urgència per tal d’aconseguir més rapidesa i efectivitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat