Botó Contacta amb Badaweb

El PP reclama millores a la cruïlla del carrer Jaume Borràs amb Via Augusta

Publicada: 08.01.2001Secció: Política

El Partit Popular demana més garanties per als vianants a la cruïlla del carrer Jaume Borràs amb la Via Augusta perquè opinen que alguns cotxes envaeixen la vorera. El PP reclama una solució a aquesta qüestió per evitar que es posi en perill la vida dels vianants.



El regidor del PP, Manel Benajiba, recorda que al final del carrer Jaume Borràs existeix un tram peatonal que fa les funcions de vorera de la Via Augusta. Segons Benajiba, recentment s´ha organitzat el trànsit de manera que els cotxes que circulen pel carrer Jaume Borràs en sentit ascendent han de passar necessàriament per aquest tram de vorera quan es volen incorporar a la Via Augusta. El regidor del PP, aquesta situació provoca alguns problemes per als vianants que no tenen previst trobar-se vehicles en aquesta zona.



Manel Benajiba creu que, tot i que no s´ha produït cap incident greu, l´àrea de Via Pública hauria de trobar un sistema per evitar riscos.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat