Botó Contacta amb Badaweb

Dispositiu especial per a la revetlla d'aquesta nit

Publicada: 23.06.2004Secció: Seguretat

Avui se celebra la nit més llarga de l’any. Una revetlla plena d’històries i molt relacionada amb el foc. La revetlla de Sant Joan és la festa de les fogueres i els petards, i el solstici d’estiu. Dies abans ja es poden veure les paradetes de venda de petards. Els catalans

es gastaran, per persona, una mitjana de 30 eurus.



Però manipular el material pirotècnic comporta un risc, que pot suposar accidents. Algunes de les recomanacions fan referència, també a les fogueres. Cal evitar cremar materials de fusta que portin vernissos, cal tancar les finestres quan s’està a prop d’una festa on s’estan tirant petard. I sobretot s’ha d’evitar posar material pirotècnic a les butxaques.

Cal recordar que durant la nit de Sant Joan, els serveis d’emergència tindran un reforç especial en cas d’accidents.



Però una de les conseqüències de la revetlla és la brutícia que omple la platges i els carrers de la ciutat. Per aquesta raó, l’Ajuntament de Badalona ha previst reforçar el dispositiu de neteja de les platges que es retardarà fins les sis del matí en comptes de començar a la mitja nit. L’Àmbit de Medi Ambient demana la col·laboració als usuaris i usuàries en el respecte al bon estat de la ciutat i que a les sis del matí no resti ningú a la platja per tal que pugui passar la màquina garbelladora. També es preveu un dispositiu addicional de neteja manual i augmentaran el nombre de papereres.

De la mateixa manera s’avança la recollida de la brossa a les tres de la tarda d’avui dimecres. L’Ajuntament torna a demanar la col·laboració dels ciutadans amb la finalitat que es compleixi aquest horari i que no s’acumulin els residus a la via pública. Pel que fa a la recollida selectiva orgànica al barri del Centre, el servei de recollida porta a porta es farà el mateix dia de Sant Joan a partir de les 7 del matí.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat