Botó Contacta amb Badaweb

Maite Arqué al Debat de TVB

Publicada: 23.06.2004Secció: Què fan a la tele?

Sobre els dos fronts oberts, la Capital del Bàsquet i l’estadi municipal de futbol, s’ha pronunciat l’alcaldessa Maite Arqué. Ahir va enregistrar el Debat de TVB que s’emet avui.



Arqué va titllar de manca de responsabilitat d’IC-V EUiA en despenjar-se de l’acord sobre la capital europea del bàsquet.

Tot i que l’alcaldessa no ho va dir explícitament, si que va deixar entreveure el seu posicionament favorable a l’ampliació de la part comercial. I en aquest sentit, Arqué va exposar la capital europea del bàsquet no és només un projecte de club sinó un projecte de ciutat que trencarà les barreres de l’autopista i potenciarà el comerç de la zona gorg.

Pel que fa a l’acord entre l’Ajuntament i el Club futbol Badalona, Maite Arqué ha negat qualsevol pacte entre l’entitat i el consistori. L’alcaldessa ha assegurat, a més, que no es pot acceptar de cap manera que l’sponsor tingui dret al tanteig o prioritat en el concurs públic.

Entre les possibilitats que té l’Ajuntament per finançar el nou estadi de futbol municipal hi ha fer una permuta creant un camp a la Morera a canvi del de l’Avinguda de Navarra.

Amb la requalificació d’aquest terreny, l’Ajuntament obtindria beneficis que s’invertirien en habitatges públics i en el finançament del nou camp de futbol del Badalona.

Arqué ha respost públicament les declaracions del president del grup municipal del PP, Xavier Garcia Albiol, en que deia que a l’alcaldessa li havien robat la cartera amb tot l’afer del camp municipal i el document que es va presentar dilluns en l’assemblea del Badalona. Les declaracions íntegres de l’alcaldessa de Badalona es podran seguir a TVB a dos quarts de nou del vespre i les 11 de la nit durant l’emissió de El Debat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat