Botó Contacta amb Badaweb

Casquete i Villacampa discuteixen pels equipaments esportius de la ciutat

Publicada: 23.06.2004Secció: Esports

La polèmica sobre els equipaments esportius de la ciutat ha centrat, com estava previst, la tertúlia de Ràdio Ciutat de Badalona. Els presidents del Club Joventut Badalona, Jordi Villacampa, i del Club de Futbol Badalona, Fermín Casquete, han discutit sobre el projecte de la Capital Europea del Bàsquet.



Jordi Villacampa ha defensat l’augment de 7.500 metres quadrats en la superfície comercial. El president de la Penya ha al·legat reiteradament que els canvis en el mercat de l’oci fan necessari aquest increment del sostre comercial, perquè el projecte sigui viable. A més, segons Villacampa, amb la presència d’un Corte Inglés proper a la Capital del Bàsquet, no caldria aquest augment.



Fermín Casquete, president del Badalona, ha criticat la tasca que ha dut a terme la Fundació, formada per representants de la Penya i l’ajuntament, i presidida pel primer tinent d’alcalde, Eduard Tortajada.



El responsable de la Penya ha respost d’aquesta manera a les acusacions de manca de transparència de Casquete.



La Capital Europea del Bàsquet ha centrat el temps de la tertúlia, tot i que també s’ha posat sobre la taula el projecte de l’Estadi Municipal de Futbol. El president del Badalona no ha volgut parlar de les crítiques fetes ahir pel Partit Popular, sobre el conveni entre el club i l’ajuntament.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat