Botó Contacta amb Badaweb

Els veins de Casagemes diuen que la falta de policia ha fet ressorgir els actes vandàlics

Publicada: 18.06.2004Secció: Seguretat

Els veïns del barri de Casagemes diuen que la falta de policia ha fet ressorgir els actes vandàlics. Segons els veïns, els autors són els joves que surten de les discoteques del centre d’oci del polígon de Can Ribó. Els afectats es queixen que més d’una vintena de cotxes van ser objecte de bretolades i que es va tornar a bolcar jardineres dels carrers inclosos en la ruta de tornada que fan els joves de matinada.



L’Associació de Veïns d’Iris-Sol-Casagemes reclama més presència policial i es queixa de la disminució d’efectius a la zona.



Els cossos policials, però, desmenteixen aquests afirmacions. Els mossos d’esquadra expliquen que es continua aplicant el dispositiu anomenat “Festa Sana”. En l’últim mes s’han fet a Can Ribó 37 intervencions per drogues i s’han aixecat set actes a locals per incompliment d’horaris. Per altra banda, la Guàrdia Urbana fa mesos ha suprimit les patrulles fixes en aquesta zona i se centra en els controls d’alcoholèmia.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat