Botó Contacta amb Badaweb

Tret de sortida als Special Olympics

Publicada: 11.06.2004Secció: Esports

Des d’avui Badalona es converteix en la seu dels Jocs més integradors del món. 2 mil atletes de 20 països diferents s’esforcen no només per aconseguir una medalla, sinó també per demostrar a tothom que l’esport no té fronteres.



Els Special Olympics 2004 es faran sota el lema “tots som campions” per destacar, per damunt de tot, la participació d’atletes amb discapacitat psíquica. Aquest jocs s’organitzen des del 1988 i enguany els esportistes competiran en 14 modalitats entre les que destaquen esports tant populars com el futbol sala, el bàsquet o l’atletisme.

Amb el propòsit que els atletes amb discapacitat psíquica puguin participar en les diferents disciplines, l’oganització ha fet adaptacions tècniques i alguna modificació del reglament. Per exemple, eh hoquei s’han eliminat els patins i s’ha variat la mida de l’stic i el disc. En altres esports com el bàsquet els canvis només es redueixen a una menor durada del partit.

Tot les proves dels special olympics es faran en instal·lacions de Badalona excepte les proves de vela que se celebraran al Club nàutic d’Arenys de mar.



Però a banda de fer esport, els participants també podran gaudir d’un espai de trobada com el “Village” situat a la plaça dels països catalans. Aquí tothom que hi vagi podrà gaudir de diferents zones lúdiques com ara una fira gastronòmica.

La majoria dels esportites estaran allotjats en hotels de Calella de la Costa i Pineda de Mar. Per desplaçar-se fins a Badalona l’organitza posa a la seva disposició 47 autocars.

El pressupost d’aquests special olympics és d’un milió 800 mil euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat