Botó Contacta amb Badaweb

Comença el compte enrera pels Special Olympics

Publicada: 10.06.2004Secció: Esports

Comença el compte enrera pels Special Olympics. Amb l’arribada de la torxa aquesta tarda s’enceten els actes i activitats esportives que, durant tot el cap de setmana, tindran lloc a Badalona.



Més de dos milers de discapacitats psíquics de 20 països diferents participen en les 14 disciplines olímpiques dels Special Olympics que s’inauguren aquest divendres a Badalona.

Per donar el tret de sortida als jocs, però, cal el foc olímpic que arriba d’Atenes i que durant aquesta setmana ha estat recorrent diferents punts de la geografia catalana i que ha passat per les poblacions que han acollit els Special durant les sis edicions anteriors.

Està previst que a les sis de la tarda el foc olímpic surti del palau municipal d’esports per donar inici a la festa de la torxa.

La torxa farà un recorregut per la ciutat passant per la plaça de la plana i després seguirà fins la plaça de la vila on serà rebuda per l’alcaldessa de Badalona, Maite Arqué.

Els preparatius previs a l’inici del jocs, però, van començar ahir amb la inauguració del “Village”. La mascota dels Special, la tortuga Carlota, es va deixar veure per primer cop a la ciutat en aquest espai instal·lat a la plaça de la plana.



Un punt d’intercanvi cultural, que enguany arriba marcat, també, pel Fòrum. I és que en motiu d’aquest esdeveniment els Special Olympics són més interculturals que mai.



Simultàniament a les competicions esportives dels jocs Special Olympics, funcionarà aquest espai lúdic i festiu on es faran diverses activitats. El village està obert als esportistes, famílies, voluntaris i ciutadans en general.

Aquesta zona lúdica-festiva compta amb tres espais: la fira del lleure, el fòrum de la convivència i el Sportrio.

El village està en funcionament fins el diumenge, 13 de juny dia de la clausura dels jocs.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat