Botó Contacta amb Badaweb

Els Special Olympics ja tenen 1.000 voluntaris

Publicada: 08.06.2004Secció: Esports

Badalona es prepara aquests dies per acollir els Special Olímpics. Des de dijous, amb l’arribada de la torxa, fins diumenge la ciutat acollirà una jocs olímpics on els seus atletes es fan seva la frase insígnia de “l’important no és guanyar, sinó participar”.

Si un dels motors dels jocs són els atletes, l’altre són els voluntaris que hauran de controlar, supervisar i organitzar totes les activitats que es vagin desenvolupant.

En feien falta 1.000, i ahir ja es va superar la xifra. Tot i que des de Voluntaris Badalona, semblava una fita impossible finalment s’ha aconseguit més de mil voluntaris que han rebut formació de primers auxilis, esportiva i a més s’ha explicat al detall totes les tasques que s’hauran de tirar endavant.

I és que en les mans d’aquestes més de mil persones està bona part l’èxit dels jocs. Segons el president de Voluntaris Badalona, Joan d’Escalada, hi ha més de 40 tasques diferents a desenvolupar al llarg dels 4 dies que duren els Special.



D’altra banda, ahir s’enllestia el “Village”. La zona lúdica pels esportistes que pren forma aquests dies amb les carpes que s’estan instal·lant a la plaça. Just davant on hi ha l’oficina tècnica dels Special Olímpics on es prepara tota la infrastructura dels jocs.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat