Botó Contacta amb Badaweb

Una fira de productes, concerts, activitats infantils, conferències i exposicions a la Festa del Comerç Just

Publicada: 07.06.2004Secció: Fires i Mercats

La plaça de la Plana de Badalona ha acollit aquest cap de setmana la festa del comerç just. Una fira de productes, concerts, activitats infantils, conferències i exposicions que volien reivindicar una altra manera d’entendre el comerç al món.



el comerç just vol deixar palès que en molts països del Sud els ingressos de milions de famílies depenen de l’exportació de primeres matèries com cotó, cafè, te, entre altres. I és que les grans multinacionals dirigeixen el comerç mundial i imposen els preus marginant milers de famílies camperoles i petits productors.



A més, els beneficis econòmics que se n’obtenen serveixen per dur a terme una important obra social en els països d’origen, com per exemple, la creació d’escoles. Pel que fa als consumidors, podem ajudar al comerç just pensant què hi ha darrere de cada producte que comprem. És a dir, tenir en compte si hi ha una possible explotació infantil o a qui beneficiem comprant aquell producte.

La fira del comerç just va néixer fa 4 anys i s’ha celebrat a 38 ciutats de tota Catalunya. A més d’Oxfam, també han col·laborat les associacions SETEM, el Casal de Cuba, l’Ateneu Popular de Sant Roc, entre altres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat