Botó Contacta amb Badaweb

Els Special Olympics al Debat de TVB

Publicada: 20.05.2004Secció: Esports

Més que una competició. D’aquesta manera podríem resumir l’esperit de l’esdeveniment esportiu que tindrà lloc a Badalona entre els dies 10 i 13 de juny. Són els Special Olympics. Uns jocs que reuniran prop de dos mil esportistes a les instal.lacions de Badalona, seu de la Setena Edició d’aquesta trobada. Són atletes catalans, eslovens, marroquins, cubans i afganesos, entre d’altres.



Els esportistes competiran en catorze disciplines, entre aquestes el bàsquet, el futbol sala, la natació, la vela o el tennis. El programa Debat de TVB intentava posar ahir sobre la taula les claus que expliquen el que, com dèiem, és més que una mera trobada esportiva. És l’oportunitat de poder comprovar fins a on pot arribar l’èsser humà sigui quina sigui la seva capacitat intel.lectual.



Fa un any que Sergi Bruguera, ex-tenista d’elit dirigeix una escola de tennis dins de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics.



L’esport per no deixar-nos indiferents davant d’algunes diferències. Però qui no és diferent?

Solidaritat i empatia. De moment hi ha cinc-cents voluntaris. En falten cinc-cents més. Joan d’Escalada, president de Voluntaris Badalona.



L’esport com a lleure. Una manera més de comunicar-se. Entre els protagonistes estaran els atletes del Club Llevant de Badalona, la secció esportiva d’Aspanin, l’Associació de Pares i Mares de Nens amb Discapacitat.



Del 10 al 13 de juny. Jocs Esportius de Catalunya ACELL Special Olympics Badalona 2004. Encara no han començat, però organitzadors i participants tenen clar que han d’acabar amb un “continuarà”...



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat