Botó Contacta amb Badaweb

La 25ena edició de la Fira de la Terrissa arriba a Badalona

Publicada: 13.05.2004Secció: Fires i Mercats

Com cada any, coincidint amb les Festes de Maig, la plaça de la Vila torna a acollir la Fira de la Terrissa. Tot i que el sector no es troba en un bon moment, els organitzadors volen continuar organitzant la fira donat que ja és un acte més de les festes, que enguany arriba als seus 25 anys.



Com és habitual per les Festes de Maig, les parades instal·lades a la plaça de la Vila s’omplen d’aquests objectes artesanals elaborats amb fang i foc. Els terrissaires reconeixen que el sector no passa per un bon moment donat que els gustos van canviant.



Tot i la crisi del sector, els organitzadors volen continuar organitzant la Fira de la Terrissa amb motiu de les Festes de Maig ja que és una tradició que s’ha mantingut durant un quart de segle. Fins i tot s’ha agafat la idea a la Fira de la Mercè de Barcelona.



Fins divendres, la Fira de la Terrissa serà a la plaça de la Vila. Seran 3 dies, en que els terrissaires podran mostrar els seus productes. Fins i tot, es podrà adquirir un plat commemoratiu que ha s’ha fet en un dels obradors terrissaires de la Bisbal de l’Empordà.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat