Botó Contacta amb Badaweb

L'operació Festa Sana redueix el nombre d'accidents

Publicada: 13.05.2004Secció: Seguretat

Són molts els que un dissabte a la nit després de prendre una o dues copes de més pugen al cotxe. Aquesta situació es repeteix de forma molt freqüent perquè no es pren consciència del fet que conduir begut pot portar més d’una conseqüència tràgica.



Sovint augmentar el nombre d’agents de policia al carrer no és la solució al problema, segons el sots inspector de l’àrea bàsica dels mossos de Badalona, Salvador Rossell.



Amb l’arribada dels Mossos d’Esquadra a Badalona el març de 2003 es va activar la campanya festa sana, un desplegament policial que es posa en marxa les nits de festa per prevenir el consum d’estupefaents a les zones d’oci i les armes blanques. Aquestes mesures han fet reduir el nombre d’accidents a les zones d’oci del cap de setmana.



No sotmetre’s a un control d’alcoholèmia implica una detenció tècnica. Abans d’arribar al control potser caldria no haver agafat el cotxe amb un parell de copes de més.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat