Botó Contacta amb Badaweb

28 motocicletes dins d’una furgoneta convencional per vendre-les al Marroc

Publicada: 07.05.2004Secció: Seguretat

Havien arribat a ficar fins a vint-i-vuit motocicletes dins d’una furgoneta convencional per vendre-les al Marroc. Ho feien desmuntant-les per peces i fent-les passar com a ferralla per la frontera. D’aquesta manera actuaven presumptament un veí de Badalona i un altre de Santa Coloma, de 36 i 37 anys, que han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra. En el cas hi ha quatre persones més implicades. Els Mossos han rebut quaranta denúncies per desaparició de motocicletes o ciclomotors, sobretot de la marca Yamaha.



Ja el passat mes d’abril la policia autonòmica va detenir a Badalona tres persones després d’enxampar-les in fraganti desballestant tres ciclomotors dins d’una furgoneta. Els detinguts, que van quedar en llibertat amb càrrecs, es pressuposava que formaven part d’una banda que es dedicava al robatori de ciclomotors i motocicletes.

La setmana passada els Mossos van localitzar una nau industrial a Cerdanyola del Vallès que feia de magatzem. D’allà va sortir una furgoneta que va ser interceptada.



Dins de l’espai de la furgoneta, d’uns cinc metres de fons per 3 d’amplada i d’alçada els traficants introduïen de manera molt compactada les peces de les motos, xassis, rodes i bastidors. Davant hi posaven ferralla diversa, entre d’altres objectes, neveres.



Les motos havien estrat sostretes a Barcelona, entre d’altres barris a Sant Martí i Gràcia. En el cas hi ha fins al moment sis implicats, dos dels quals detinguts. Entre les persones en recerca es troba el cap de la banda que s’estava construint una casa a Badalona, al carrer Richard Strauss. Els implicats són magribins, excepte la dona d’un d’ells que és espanyola, i tots resideixen a Espanya en situació regular.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat