Botó Contacta amb Badaweb

Els Mossos comparteixen tasques de seguretat amb la Policia al Fòrum 2004

Publicada: 07.05.2004Secció: Seguretat

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional treballaran conjuntament al recinte Fòrum i a les seves immediacions, durant els 141 dies que dura aquesta trobada. La policia autonòmica ha aplegat agents de tota Catalunya, la majoria dels quals provenen de la segona corona metropolitana. Són pocs els que procedeixen de les comissaries de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià del Besós.



Els Mossos treballaran per evitar que hi hagi episodis desagradables, però els visitants també han de col·laborar-hi. La millor manera de fer-ho, segons l’inspector Josep Saumell és no perdre de vista els nostres objectes personals.



Entre 30 i 40 agents dels Mossos i la Policia treballaran al Fòrum, excepte el dia de la inauguració, en què s’incrementarà notablement el número de vigilància. La policia autonòmica ha instal·lat a l’interior del recinte una oficina de denúncies, un servei de coordinació d’emergències. Els Mossos també supervisaran els accessos, conjuntament amb els efectius de seguretat privada que també s’han desplegat al Fòrum.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat