Botó Contacta amb Badaweb

"La mar d’estels 2003” mostra els estels que van volar a les Festes de Maig de l’any passat

Publicada: 07.05.2004Secció: Exposicions

Ja han volat i ara els podem veure. Estem parlant de l’exposició “la mar d’estels 2003” amb tots els estels que van volar a les Festes de Maig de l’any passat. Es va inaugurar ahir al “Refugi” i la podem veure fins al 23 de maig.



La mostra exposa quasi una trentena de quadres-estels de tots els colors i temes. Les tel·les estan fetes del mateix material que les veles dels vaixells. A més, també cal fibra de carboni, fibra de vidre i bons cordons per aguantar fins a 100 quilograms de pes que pot fer la força de l’aire.



Treballar aquests quadreestels ha estat tota una experiència pels diversos artistes. Joan Pedragosa i Gerard Sala són alguns dels autors de les peces que podem veure que al Refugi



Enguany volaran uns altres estels que estan pintant en els seus tallers una vintena de prestigiosos artistes com Bigas Luna. Els podrem veure al cel els dies 29 i 30 de maig i els dies 5 i 6 de juny a la platja de les barques.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat