Botó Contacta amb Badaweb

El museu de Badalona acull fins a finals de mes l’exposició “Termalisme a prop de Barcelona”

Publicada: 06.05.2004Secció: Exposicions

El museu de Badalona acull fins a finals de mes l’exposició “Termalisme a prop de Barcelona”. L’exposició presenta la naturalesa i la història del termalisme, i alhora promou els balnearis del programa de Termalisme de la Diputació de Barcelona.



Es tracta d’una mostra de la tradició mil·lenària del termalisme i que potencia la imatge de salut, benestar i modernitat d’aquests balnearis.

La mostra s’estructura entorn de tres àmbits. El primer d’ells explica l’origen geològic, els components minerals, la temperatura i els beneficis de les aigües termals. El segon àmbit ens aproxima fins als orígens històrics de la utilització de les aigües termals i l’evolució d’aquests tractaments terapèutics.

“Els balnearis avui: tradició i modernitat” és el títol del tercer dels àmbits, que exposa les peculiaritats de cada municipi que acull balnearis a prop de Barcelona, amb les característiques de cadascun d’ells, com el d’Arenys de Mar, Caldes d’Estrac o el de Caldes de Montbui.

El recorregut per l’exposició finalitza amb un joc interactiu que busca la interacció amb el visitant mitjançant una sèrie de preguntes respostes sobre temes curiosos relacionats amb els usos de l’aigua termal.

Segons el diputat de turisme de la Diputació de Barcelona Josep Mayoral, l’exposició mostra una nova manera de turisme, més sostenible.



L’exposició es podrà visitar al museu municipal de Badalona fins al proper diumenge 30 de Maig.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat