Botó Contacta amb Badaweb

Set bombers de Badalona vetllaran per la seguretat al Fòrum

Publicada: 06.05.2004Secció: Seguretat

La Direcció General d’Emergències de la Generalitat ha assegurat que disposa de 7 bombers del parc de Badalona per cobrir el Fòrum Universal de les Cultures que s’inaugura aquest dissabte.



El sindicat Comissions Obreres s’havia queixat per la precarietat en la seguretat del Fòrum. La Generalitat ha respost a les queixes del sindicat explicant que no cal establir una dotació de bombers a l’interior del recinte ja que l’esdeveniment es prolongarà 141 dies.

Els bombers de la Generalitat donaran suport als de Barcelona des del parc de Badalona que es troba a 5 quilòmetres del recinte. Treballaran tres persones de torn ordinari i quatre de torn extraordinari, que tindran com a prioritat el Fòrum.

Algunes queixes apuntaven que els bombers de la Generalitat no han realitzat cap visita tècnica a les instal·lacions del Fòrum per conèixer com es troben els quadres elèctrics i les sortides d’emergències. Segons la Generalitat, els caps tenen clara la seva funció. Per tant, per al Fòrum únicament s’ha reforçat el parc de bombers de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat