Botó Contacta amb Badaweb

Es presenta oficialment els VII Special Olympics

Publicada: 22.04.2004Secció: Esports

La setena edició dels Special Olympics que se celebraran a Badalona ja s’ha presentat oficialment. Aquesta competició esportiva que tindrà lloc del 10 al 13 de juny, preveu la paricipació de mil atletes, discapacitats psíquics de 15 països diferents com Finlàndia, Itàlia, el Marroc, Cuba, Mèxic o l’Afganistan, entre d’altres.



Els atletes participaran en catorze disciplines esportives que es disputaran en les diferents instal·lacions esportives de la ciutat.

Sota el lema Tots som campions, els Special Olympics 2004, volen contribuir a una major integració social d’aquest col·lectiu de persones, posant de relleu el seu rol com a ciutadans actius.

Com a pròleg de les competicions, es realitzarà el recorregut de la torxa olímpica, que sortirà el pròxim 4 de juny d’Empúries, i arribarà a Badalona, després de passar per diferents poblacions catalanes. La presentació oficial dels jocs es va fer ahir a Barcelona en el marc d’un dinar on hi van assistir tant representants municipals com responsables de la competició.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat