Botó Contacta amb Badaweb

10 anys de la Copa d'Europa

Fotografía de 10 anys de la Copa d'Europa

Publicada: 21.04.2004Secció: Què fan a la tele?

Avui fa 10 anys que el Seven Up Joventut, es va proclamar campió de la Copa d’Europa, a Tel Aviv, després de guanyar a la pista de l’Olimpiakos del Pireu de dos punts. Per aquest motiu Televisió de Badalona ha preparat un especial informatiu, que emetrà avui a les 10 de la nit, per commemorar aquesta efemèride.

“Tel Aviv 94, deu anys després” és el títol de l’especial informatiu que arrencarà amb un reportatge que ens portarà fins a la nit del 21 d’abril de 1994. La segona part del programa es centrarà en una entrevista amb l’aleshores tècnic verd i negre Zelco Ovradovich. L’especial informatiu es tancarà amb la retransmissió de la final de la Copa d’Europa, i una tertúlia moderada per Franc Famades Director de Radio Ciutat i Televisió de Badalona. A la tertúlia intervindran Juanan Morales, jugador en aquells moments de la Penya, Jaume Ventura de viatges Giramón, que es va encarregar del viatge dels aficionats a Tel Aviv i Francesc Caselles, directiu responsable del primer de la Penya l’any 1994.

El programa dirigit per Carola Barriga, destaca el fet que la penya fos el primer equip català en guanyar la copa d’Europa.

TALL 4042



L’especial informatiu s’emetrà aquest dimecres a partir de les 10 de la nit, i es repetirà divendres a dos quarts d’una de la matinada i les tardes de dissabte i diumenge a dos quarts de set i les sis respectivament.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat