Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • Més de 24 mil actuacions i prop de 15 mil casos instruïts, balanç del primer any dels Mossos a Badalona

Més de 24 mil actuacions i prop de 15 mil casos instruïts, balanç del primer any dels Mossos a Badalona

Publicada: 21.04.2004Secció: Seguretat

Més de 24 mil actuacions i prop de 15 mil casos instruïts. Atenció a 262 víctimes de la violència domèstica. Amb aquestes dades, entre d’altres, la policia autonòmica resumia avui la seva trajectòria a Badalona després d’un any i dos mesos de desplegament. Ho han fet els agents al Badalona Centre Internacional de Negocis, el BCIN, durant la celebració avui del Dia dels Mossos d’Esquadra.



Durant la trobada, a la qual han assistit agents, polítics i representants d’entitats veïnals i cíviques en general, s’han repartit diferents guardons. Entre d’altres, s’han atorgat felicitacions a agents que han destacat en les seves actuacions, des d’alguns que havien aconseguit evitar un intent de suïcidi a d’altres que havien detingut un homicida.



Sergi Pla ha destacat la tasca efectiva dels Mossos arran del seu desplegament de Badalona. Diu que és una ciutat relativament tranquil.la on s’ha de potenciar la prevenció, per exemple, vers els delictes on es vulnera la propietat de les persones.





Durant la celebració del Dia dels Mossos d’Esquadra els agents han fet un repàs de la història del cos a Catalunya des del segle 18, quan feien front als bandolers, fins a l’actualitat.

Han recordat també el desplegament en aquesta ciutat el 25 de febrer de 2003, una arribada marcada per la manca d’espai. Això va fer que durant uns mesos els Mossos s’ubiquessin en uns mòduls prefabricats del Turó Caritg, al costat de la Guàrdia Urbana. En l’actualitat les dependències es troben a l’avinguda de Pomar, al barri de Morera. El número d’emergències dels Mossos és el 088.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat