Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • Els Mossos d’Esquadra efectuen dues actuacions contra el tràfic de drogues a Sant Adrià i Badalona

Els Mossos d’Esquadra efectuen dues actuacions contra el tràfic de drogues a Sant Adrià i Badalona

Publicada: 19.03.2004Secció: Seguretat

Els Mossos d’Esquadra efectuen dues actuacions contra el tràfic de drogues a Sant Adrià i Badalona.

En la primera actuació, a Sant Adrià de Besòs, els mossos han detingut al carrer Venus una dona de 41 anys i veïna de Barcelona com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública.

La detinguda es dedicava a la venda a petita escala de substàncies estupefaents com heroïna i cocaïna a través d’una reixa metàl·lica que hi havia a la porta del pis. La droga es subministrava en petites dosis a canvi d’una quantitat de diners.

Per la seva banda, els mossos de la Comissaria de Badalona han detingut a l’avinguda Pomar un home de 22 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet també per tràfic de drogues, conducció temerària i atemptat a agents de l’autoritat.

Al febrer, i arran de les investigacions policials, els agents van perseguir un cotxe amb tres individus. Els van aconseguir comissar 25 planxes de matèria premsada, possiblement haixix, embolicades amb paper de plàstic amb un pes de més de cinc quilos. Tot i així, els ocupants van sortir corrent del cotxe i els mossos només van poder detenir a un dels individus, que és qui està detingut i a disposició del Jutjat d’Instrucció.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat