Botó Contacta amb Badaweb

La Guàrdia Urbana organitza xerrades sobre la violència de gènere

Publicada: 18.03.2004Secció: Seguretat

Fer saber als ciutadans i ciutadanes les mesures de caire penal i informar-los sobre els serveis que ofereix la policia local. Aquest va ser el tema de la primera de les xerrades de la Guàrdia Urbana sobre violència de gènere que va organitzar ahir al Centre Cívic Torre Mena.



Les conferències corren a càrrec de la Divisió Territorial i de l’Oficina d’Atenció Ciutadana. A més, des del 1998, s’ha posat en marxa el Servei d’Atenció a la Víctima que desenvolupa un programa d’assistència a persones maltractades i que guia les víctimes sobre els passos a seguir en aquests casos.

Després de denunciar l’agressió, la policia local acompanya la víctima als serveis d’urgències mèdiques per fer una revisió. A més, el programa d’assistència gestiona, si escau, allotjament provisional, suport psicològic i protecció entre d’altres serveis.



Per saber-ne més, recordem que el cicle de conferències informatives sobre el maltractament a la dona que organitzen els cossos de seguretat arribarà a tots els districtes de la ciutat durant els propers mesos.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat