Botó Contacta amb Badaweb

A Badalona no ha augmentat el sentiment xenòfob arran de la'temptat de Madrid

Publicada: 18.03.2004Secció: Seguretat

A Badalona no s’ha detectat un augment de la xenofòbia després de l’atemptat a Madrid el passat 11 de març, segons l’intendent dels Mossos d’Esquadra, Sergi Pla. Malgrat tot, un dels punts claus de la inseguretat ciutadana continua sent l’arribada d’immigrants a determinats barris de la ciutat.



El desmantellament de diversos tallers il·legals a Badalona ha ocasionat que molts ciutadans denunciïn la presència d’immigrants al seu barri, encara que treballin en tallers que reuneix totes les condicions.



Un altra de les actuacions que està duent a terme el cos policial autonòmic és el control d’un grup de romanesos instal.lats al barri de Sant Roc. Segons Sergi Pla, la lluita pel territori que hi ha entre els romanesos i un grup de gitanos del barri no ha anat més enllà d’alguna baralla puntual. Ara, però, cal prendre mesures davant la mala situació dels nouvinguts, sobretot pel que fa als menors.



Des dels Mossos d’Esquadra es manté una disposició als barris que ha acollit més immigrants, com ara La Pau, La Salut o Llefià, per tal d’evitar possibles conflictes entre ciutadans.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat