Botó Contacta amb Badaweb

Conrado Fernández ja és, oficialment, el superintendent en cap de la Guàrdia Urbana

Publicada: 17.03.2004Secció: Seguretat

Conrado Fernández ja és, oficialment, el superintendent en cap de la Guàrdia Urbana de Badalona. En la presa de possessió, el nou responsable de la policia local ha destacat el canvi progressiu que viu aquest cos per adaptar-se al segle XXI. La prioritat principal és aconseguir més proximitat amb la ciutadania.



El procés de modernització, que consta també d’una ampliació de la plantilla en breu, ha ocupat bona part del discurs de la presa de possessió. Conrado Fernández ha explicat que la Guàrdia Urbana ha inclòs una manera nova de treballar a Badalona. La ciutat s’ha dividit en quatre zones, agrupades per districtes, segons les necessitats de cada espai. Es resolen així les mancances o excessos d’actuació que hi havia fins ara.



El nou superintendent en cap ha assegurat que continuarà la tasca dels seus predecessors, l’últim dels quals ha estat Gabriel Cardona. En l’acte s’ha tingut un moment de record per a les víctimes dels atemptats de Madrid, però també per la tasca feta des dels cossos policials madrilenys.

Conrado Fernández s’ha mostrat molt satisfet per ocupar un dels tres càrrecs de superintendent que hi ha a Catalunya. A més de Badalona, només Barcelona i l’Hospitalet compten amb aquesta figura dins la Guàrdia Urbana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat