Botó Contacta amb Badaweb

Conrado Fernàndez pren el càrrec de superintendent de la Guàrdia Urbana

Publicada: 16.03.2004Secció: Seguretat

Avui pren possessió del càrrec de superintendent de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández. Fernández és actualment el responsable de la policia local de la ciutat. L’acte tindrà lloc aquesta tarda a les 2 al saló de plens de l’Ajuntament. Durant l’acte es farà el jurament del càrrec i el lliurament dels galons a Conrado Fernández.

L’actual cap de la policia local està al capdavant del cos des de l’estiu de l’any 2002 com a intendent major coordinador d’aquest cos.

Catalunya només compta amb 3 ciutats que tinguin un superintendent en cap de guàrdia. Badalona és juntament amb Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat un d’aquests municipis. L’existència d’aquest càrrec només es dona en ciutats amb més de 200.000 habitants i una plantilla superior als 200 agents. En el cas de Badalona, el nombre d’habitants se situa al voltant de les 215 mil persones. Pel que fa al planter de la guàrdia urbana d’aquesta ciutat, la xifra és d’uns 250 agents, aproximadament.

Davant la importància de l’acte d’aquest dimarts, l’Ajuntament de Badalona ha convidat a la presa de possessió a nombrosos caps de policies locals i de mossos d’Esquadra. També s’ha convidat a l’acte al responsable de la Policia Nacional a la nostra ciutat i a responsables del departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat