Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • Una badalonina és des d’aquest cap de setmana la Reina d’Internet del Certamen Reina Gran Talla

Una badalonina és des d’aquest cap de setmana la Reina d’Internet del Certamen Reina Gran Talla

Publicada: 09.02.2004Secció: Societat

Una badalonina és des d’aquest cap de setmana la Reina d’Internet del Certamen Reina Gran Talla. Sandra Valenzuela ha estat escollida per votació popular en una pàgina web. És també segona Dama d’Honor d’aquest esdeveniment que reuneix a les passarel.les la millor roba i les millors models en talles grans. La gran triomfadora ha estat, però, una model de Granollers, Jacqueline Jones.

Sandra Valenzuela és motera i té una botiga de roba de talles grans. Té 24 anys, porta una 50, i és la primera vegada que es presenta al certamen Reina Gran Talla. Ho ha fet per una amiga que va quedar semifinalista però que va morir fa uns mesos en accident de trànsit. A ella li dedica aquest premi. La sensació en desfilar ha estat per ella indescriptible.

L’hotel Princesa Sofia va ser dissabte punt de trobada de les setze participants de les tres mil que van demanar ser al concurs. Les marques de roba s’interessen cada cop més per les talles grans, a partir de la 44. Tot i així encara queda molt de camí per recórrer i acabar amb el tòpic que qualsevol persona, encara que no tingui el cos de les models de la passarel.la Gaudí, pot lluir roba moderna i a la última. La discriminació a les botigues és només la punta de l’iceberg de tot un seguit de situacions que a aquestes dones els són adverses. Sandra Valenzuela ha aprofitat per posar-ho de manifest.

Sandra Valenzuela té una botiga a Badalona on hi ha des de la talla 48 a la 66. Allà s’hi pot trobar de tot, des de la roba de diari fins a la llenceria més sensual.

La resta de guardons del certamen Reina Gran Talla ha anat a mans de la terrassenca Pilar Heras, Primera Dama d’Honor;: Estela Poyato, en l’apartat de Fotogènia; i Mari Carmen Plaza, Reina Simpatia.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat