Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • Un conductor colomenc serà el primer acusat a sotmetre’s a un judici ràpid després de l’anunci de la Fisicalia i la Generalitat d’endurir la política

Un conductor colomenc serà el primer acusat a sotmetre’s a un judici ràpid després de l’anunci de la Fisicalia i la Generalitat d’endurir la política

Publicada: 27.01.2004Secció: Seguretat

Un conductor de Santa Coloma de Gramenet serà el primer acusat a sotmetre’s a un judici ràpid després de l’anunci de la Fisicalia i la Generlaitat d’endurir la política contra els conductors imprudents.

El conductor acusat d’anar ebri a gran velocitat i posant en perill la vida d’altres persones haurà d’anar avui al jutjat per setmetre’s a una compareixença en la qual el fiscal concretarà la seva acusació contra l’infractor.

Divendres passat, la consellera d'Interior, Montserrat Tura, i el fiscal en cap de Catalunya, Jos Mar a Mena, van segellar un pacte d'enduriment de les mesures administratives i penals contra els conductors temeraris.

En l'àmbit penal, Mena ha donat instruccions als seus fiscals per tractar amb més severitat els infractors i ha advertit fins i tot que, en supòsits greus, es podria sol·licitar l'ingrés a la presó dels conductors i el decomís del vehicle.

Segons la gravetat de la infracció, l'existència de víctimes o si el conductor és reincident, les penes que es podrien imposar podrien arribar als quatre anys de pres, ha avisat el fiscal en cap de Catalunya.



En el primer cas registrat després de l'anunci de Mena i Tura, el conductor reuneix alguns dels requisits perquè se li apliqui una pena elevada, a més que, cautelarment, se li ha intervingut el seu cotxe.

L'acusat, Antonio G.B., de 27 anys, va ser detingut cap a les sis del matí de diumenge després de donar un índex d'alcoholèmia de 0,40 mil·ligrams per litre de sang en el control que se li va practicar després d'una espectacular persecució pels carrers de Santa Coloma de Gramenet. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra que realitzava feines de seguretat ciutadana per Santa Coloma va donar l'alto al jove en

observar que circulava a gran velocitat per la rambla Sant Sebastià.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat