Botó Contacta amb Badaweb

La Guàrdia Urbana ha retirat 2.300 còpies il·legals de música

Publicada: 14.01.2004Secció: Seguretat

La venda de música il·legal és una mica més difícil des d’aquest Nadal. La Guàrdia Urbana ha comissat al top manta més de dos mil CD’s i, per primera vegada, una vintena de DVD’s. La policia local de la ciutat ha esmerçat els esforços durant aquesta campanya nadalenca per donar un cop al top manta.



Els resultats de l’actuació són tres detencions per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual i industrial, a més del decomís de material. Entre el que s’ha retirat hi ha més de 2.300 còpies de música il·legal, que han suscitat 14 actes administratives, la meitat de totes les que s’han fet. L’altra meitat ha estat per objectes habituals, com la marroquineria, els complements i el gènere tèxtil, i d’altres més inusuals, com productes de perfumeria, plantes i aliments.

A més, per primera vegada, la Guàrdia Urbana ha retirat del top manta una vintena de pel·lícules copiades en DVD, algunes de les quals encara es poden veure a les cartelleres de cinema.



La venda al carrer està prohibida i només es pot fer en els mercats d’Encants. Les zones on és especialment intensa són el barri del Centre, sobretot el carrer del Mar, i La Salut.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat