Botó Contacta amb Badaweb

Els cossos de seguretat han preparat diversos dispositius durant la campanya nadalenca

Publicada: 24.12.2003Secció: Seguretat

Els cossos de seguretat han preparat diversos dispositius durant la campanya nadalenca. Hi ha més gent al carrer, i per tant, més risc de robatoris. Per tal d’evitar-ho, la policia autonòmica i la guàrdia urbana han incrementat la presència d’agents al carrer, fent alhora diverses campanyes de prevenció.



Qualsevol de vostès ha passejat aquests dies pel carrer del Mar, per exemple, entre empentes, a trompicons i amb la bossa o la cartera ben agafades. És una situació que facilita els furts i per això Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han posat en marxa diferents operacions dedicades a l’etapa nadalenca.

Els dos cossos han augmentat les patrulles de carrer, tan els uniformats com els que treballen de paisà, segons el superintendent de la policia local Conrado Fernández.



Per a la policia autonòmica l’Operació Nadal ha començat a principis de mes, amb xerrades sobre prevenció als comerciants del Centre, de Montigalà i de la Salut. A més, s’ha editat un tríptic informatiu per evitar incidents: portar la bossa al cantó de la paret o el bitlleter a la butxaca interior de l’abric.

Una altre de les actuacions destacades de la Guàrdia Urbana en aquesta campanya de comerç nadalenc ha estat contra el comerç il·legal, els típics top manta.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat