Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • La Guàrdia Urbana millora l’atenció a les víctimes de la violència de gènere ampliant la formació dels agents i comandaments

La Guàrdia Urbana millora l’atenció a les víctimes de la violència de gènere ampliant la formació dels agents i comandaments

Publicada: 16.12.2003Secció: Seguretat

La Guàrdia Urbana millora l’atenció a les víctimes de la violència de gènere ampliant la formació dels agents i comandaments. Ahir es van tancar els cursos que han donat formació a 25 agents de la Guàrdia Urbana de Badalona mitjançant 8 sessions de diferents temàtiques.



L’objectiu principal del curs ha estat proporcionar els coneixements tècnics i jurídics per poder atendre les víctimes de la violència de gènere i desenvolupar tècniques específiques que facilitin la intervenció de la Guàrdia Urbana davant les situacions de violència domèstica.

El fet que la violència de gènere impliqui a diferents vectors, tant jurídics, com socials, així com cossos policials, fa que els agents s’hagin de formar per adquirir una visió multidisciplinar del problema, segons declaracions del caporal d’atestats, José Luís Zurrón.



El curs ha estat coordinat per la vicepresidenta de la Xarxa Europea de Dones Policies, Sílvia Planet. Les sessions han comptat amb diferents docents, entre els quals hi ha, una metgessa forense, una jutgessa, una fiscal i dues assistentes socials del Departament de Serveis Personals de l’Ajuntament de Badalona.



El curs sobre violència domèstica que han realitzat els agents de la Guàrdia urbana de Badalona complementa i augmenta la qualitat d’un servei que es desenvolupa a Badalona des de fa 5 anys. El programa, que compta amb diferents fases, ha obtingut, ja els primers resultats, incrementant any a any el servei als ciutadans.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat