Botó Contacta amb Badaweb

Un espectacle sobre els maltractaments triomfa al Teatre Principal

Publicada: 27.11.2003Secció: Espectacles

“El que les parets senten”. Així és com s’anomena el segon muntatge del grup de dones del taller d’iniciació al teatre organitzat per la Regidoria de la Dona i que se centra aquesta vegada en el tema de la violència domèstica. “El que les parets senten” intenta transmetre els sentiments, la por, la soledat que pateixen les dones maltractades. A més, també es fa una dura crítica del masclisme tradicional plasmat en obres com la Bíblia, les lleis socials i el refranyer popular.

En sortir del teatre només es veien cares de satisfacció i la majoria de comentaris donaven molt bona nota a la iniciativa, no només per la interpretació, sinó també per la tasca de concienciació que duu a terme l’obra.Francisco Javier Escudero, director de l’espectacle, tampoc va amagar la satisfacció per l’èxit.

Avui a la tarda serà la segona representació de l’obra per part d’aquestes 18 dones, cap d’elles professionals, que a l’abril i al juny d’aquest any ja van organitzar l’espectacle “Paraules de dones”



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat