Botó Contacta amb Badaweb

Ortuño inaugura la seva exposició amb un gran mural

Publicada: 27.11.2003Secció: Exposicions

Una pintura mural de vint metres de llargària i cinc d’amplada llueix aquests dies a la façana del Museu de Badalona. És la manera com l’artista Enric Ortuño fa una crida a la pau i, al mateix temps, fa sortir l’art al carrer. Amb aquesta obra es dona també la benvinguda a l’exposició que s’inaugura aquest diumenge.



La col·locació –avui- d’aquesta tela de grans dimensions ha requerit la intervenció dels bombers de Badalona que han fet servir una escala per instal.lar la pintura a la façana del Museu. “Ortuño per la Pau” és el títol d’aquesta obra que es pot veure des del carrer fins al 21 de desembre.



Enric Ortuño va nèixer a Elx l’any 1938. Ha residit i treballat durant anys a la ciutat italiana de Florència. Ha estat, però, molt vinculat a Barcelona, on va iniciar la seva formació a la Llotja, i a Badalona on ha viscut durant deu anys. A partir de diumenge podrem veure més d’una trentena de les seves obres al Museu, entre les quals destaca la sèrie sota el títol “Els encantats sentits”, dedicada al amor i la solidaritat. Fins aleshores, es pot contemplar a l’entrada del Museu quatre obres d’Ortuño, entre les quals un autorretrat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat