Botó Contacta amb Badaweb

Integració dels mossos i la guàrdia urbana en un mateix cos policial

Publicada: 17.11.2003Secció: Seguretat

Per tal d’optimitzar la inversió destinada a la seguretat catalana, la guàrdia urbana de Badalona ha redactat un projecte on es preveu la integració dels mossos d’esquadra i la guàrdia urbana en un mateix cos. Ahir al vespre es va presentar aquest projecte en un restaurant de Badalona.



Trobar una fórmula per optimitzar els recursos econòmics destinats a la seguretat. Aquest és l’objectiu del projecte que ha elaborat el cap de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández. Segons això, la solució és analitzar la realitat de la policia catalana, i intentar d’integrar els Mossos d’Esquadra dins els cossos de policia municipal.



El cap de la policia local creu que cal crear unes institucions que siguin comunes a tots dos cossos i redactar un estatut únic. Fernández ressalta que ja s’han fet passos que apunten cap aquesta filosofia de la integració, com els canvis d’uniformes i els diversos serveis conjunts que s’estan duent a terme a la ciutat.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat