Botó Contacta amb Badaweb

S'inicia una campanya de vigilància per multar els conductors que parlin amb el mòbil

Publicada: 17.11.2003Secció: Seguretat

Les persones que condueixin i, al mateix temps, parlin per telèfon mòbil han d’anar a partir d’ara molt a l’aguait si no volen que els posin una multa. I és que a partir d’avui la guàrdia urbana fa una campanya de vigilància i control sobre l’ús del mòbil en aquestes circumstàncies.



Dades de la Direcció General de Trànsit revelen que l’ús del mòbil en la conducció multiplica per sis el risc de provocar accidents de trànsit. El risc de conduir mentre es parla per telèfon és similar al de fer-ho amb una taxa d’alcohol d’un gram per litre de sang. Durant l’any passat, 941 persones van morir en accidents de trànsit per aquest tipus de distracció. La prohibició de l’ús del mòbil mentre conduïm –amb l’excepció de si ho fem amb auriculars o similars- queda contemplada a l’article 11 de la Llei de Seguretat Viària. L’Ordenança Municipal de Circulació estableix una sanció de 90,15 euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat