Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • Josep Piqué visita Artigues amb la immigració i la seguretat com a temes principals de la campanya

Josep Piqué visita Artigues amb la immigració i la seguretat com a temes principals de la campanya

Publicada: 13.11.2003Secció: Política

El candidat del Partit Popular a la presidència de la Generalitat, Josep Piqué, ha escollit el barri d’Artigas de Badalona per presentar el seu programa pel que fa a la seguretat i la immigració. Piqué s’ha compromès a millorar la situació dels barris de Catalunya que pateixen degradació i manca de cohesió social i a fer una política d’immigració responsable. La trobada de Piqué amb els mitjans de comunicació ha tingut lloc a la seu l’Associació de Veïns del barri.



El cap de llista popular afirma que si arriba al govern català crearà un fons d’ajuda de 600 milions d’euros a barris com Artigas. Piqué ha posat aquest barri badaloní com exemple perquè, segons diu, no hi ha equipaments públics, els habitatges estan degradats, hi ha una important taxa d’atur i hi ha més immigració de la que es pot integrar.



Josep Piqué ha criticat les forces polítiques que defensen els papers per tothom i la regularització dels immigrants il·legals. Diu que la seva postura és irresponsable perquè afavoreix a les màfies que exploten els immigrants. En aquest sentit, Piqué ha criticat la posició del líder socialista, Pasqual Maragall, perquè contradiu el PSOE quan afirma que no aplicarà a Catalunya alguns aspectes de la tercera reforma de la llei d’estrangeria.

El candidat del PP ha insistit en el fet de no relacionar la immigració amb la seguretat, però ha dit que sovint als ciutadans els genera sensació inseguretat la immigració irregular.

Josep Piqué ha aprofitat la visita per recordar que Badalona és la ciutat de l’Estat Espanyol on es paguen més impostos municipals. Segons el cap de llista del PP, set de les nou ciutats amb més pressió fiscal a tot l’Estat estan governades pels socialistes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat