Botó Contacta amb Badaweb

Maribel Caro i Esther Rabarté exposen la seva obra a El Refugi

Publicada: 11.11.2003Secció: Exposicions

Colors càlids, fruites, paisatges i records, aquestes són algunes de les coses que ens evoquen els quadres de Esther Rabarté i Maribel Caro. I és que des del 6 al 30 de novembre tenim l’oportunitat de gaudir de la seva obra al Refugi.



Les dues pintores han estudiat plegades a l’Associació Cultural per al Desenvolupament Artístic Solentiname, al Casal de la dona de Sant Adrià i a l’Escola d’Art de la mateixa localitat

Tant Maribel Caro com Esther Rabarté han fet abans diverses exposicions, però aquesta és la primera que les dues pintores realitzen individualment.

En els quadres de Maribel Caro dominen tons suaus i relaxants on sobresurten els colors terra i els blaus. Esther Rabarté, per la seva banda, defineix la seva exposició com un procés d’aprenentatge.



Podem veure i gaudir del treball de les dues pintores al Refugi, a la Plaça de la Vila. La sala estarà oberta de dimarts a dissabte de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre i diumenge d’onze del matí a dues de la tarda.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat