Botó Contacta amb Badaweb

L'exposició "Amb la ciutat a les botes" ret homenatge als cent anys del Club Futbol Badalona

Publicada: 05.11.2003Secció: Exposicions

Ahir dimarts a les vuit del vespre es va inaugurar a la sala d’exposicions del Museu de Badalona l’exposició titulada “amb la ciutat a les botes” dins els actes del Centenari del Club de Futbol Badalona. La mostra fa un recorregut per l’evolució del club al llarg dels 100 anys i la podrem veure fins el 23 de novembre.



L’exposició, que està produïda i muntada pel Museu de Badalona amb la col·laboració del Club de Futbol Badalona, compta amb textos d’Andreu Mas. El contingut de la mostra parteix d’un llibre del mateix títol i fa un recorregut per diferents espais a partir dels quals es pot tenir una visió de la història del club. Alguns d’aquests espais són un vestuari de l’equip que s’ha recreat en viu a la sala d’exposicions o fotografies dels diversos camps que ha tingut el club.

Fermín Casquete, president del club de futbol Badalona, ressalta la importància d’aquest acte per treure a la llum la història d’aquesta organització esportiva tan important en la vida de la ciutat.



A part dels trofeus que ha guanyat l’equip, les fotografies dels grans jugadors i vídeos de partits entre altres, a l’exposició també podem veure el quadre original de Tomàs Martínez Suñol que va resultar guanyador i que figura en el cartell del centenari del club.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat