Botó Contacta amb Badaweb

El pont del petroli obrirà les seves portes

Publicada: 30.10.2003Secció: Esports

L’Ajuntament de Badalona obrirà al públic el pont del petroli abans que es rehabiliti com a part del passeig marítim. Per això el consistori preveu una inversió d’entre 30 i 40 milions de pessetes, segons ha anunciat la regidora de Medi Ambient, Muntsa Niso.



La regidora no ha concretat quan s’obrirà al públic l’antic pantalà de Campsa, però sí ha assegurat que l’ajuntament farà la inversió donat el retard del finançament que ha de fer l’estat.





Fins al moment l’ajuntament ha invertit 10 milions de pessetes en actuacions puntuals al pont del petroli. Parlem de condicionar les baranes, instal.lar la placa fotovoltaica que aporta l’energia al petit far que hi ha al pont i retirar les pilones on atracaven els vaixells per proveïr-se de carburant. Parlem en aquest cas dels anomenats “Ducs d’Alba”.



Muntsa Niso assegura que l’ajuntament no té cap notificació sobre la decisió del Ministeri de Medi Ambient de traspassar a l’ajuntament la propietat del pont a mitjans de novembre, tal i com ha publicat la premsa. En qualsevol cas, ha dit que no es rehabilitarà d’immediat l’antic pantalà de Campsa, sinó que s’esperarà a fer les obres en paral.lel a l’urbanització del passeig marítim.



Niso recorda, d’altra banda, que el govern central fa tres anys que es va comprometre a subvencionar un 70 per cent del que ha d’aportar l’estat i l’ajuntament badaloní. El projecte global costa 3,6 milions d’euros. Segons la regidora, les fortes tempestes que van malmetre la platja fa dos estius i la catàstrofe del Prestige van frustrar que la inversió, que haurà d’esperar fins l’any vinent, arribi abans a la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat